Personlig Träning

[vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” bg_color=”#000000″ text_color=”light” text_align=”left”][vc_column width=”1/1″][mogal_slider location=”fysik” full_width=”true” parallax=”true” slider_height=”350″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” bg_color=”#1f1f1f” text_color=”light” text_align=”left” bg_image=”34″ top_padding=”40″ bottom_padding=”0″][vc_column width=”5/6″ animation=”none” column_padding=”no-extra-padding” background_color_opacity=”1″][vc_column_text]Mitt namn är Kenny Dahlström och jag har jämte min licens för personlig träning från Personal Training School också 36 års erfarenhet från träning och livet däromkring. Min idrottsbakgrund har sin grund i uppväxtåren med fotboll, innebandy, brottning och simning som grund och väl i tonåren så växte mitt intresse för styrketräning sig allt starkare och sedan 16 års ålder så har jag ägnat den större delen av mitt träningsliv åt vikterna kombinerat med mycket vandring i vildmarken.

Under 28års styrketräning så har jag hunnit skaffat mig en bred erfarenhet kring alla delar inom styrketräning med en mängd olika sätt att utöva styrketräning, prövat på en mängd olika sätt att sköta min kost parallellt med träningen, arbetat mycket med den mentala träningen och målbilder. Jag har själv en gång i tiden varit nybörjare, har många erfarenheter från den tiden, har kämpat mig igenom motgångar och framgångar, har skaffat mig erfarenheter kring hur man kombinerar en mängd olika dieter med träningen, hur man får det övriga livet att gå ihop med träningslivet samt också genomfört tävlingsdieter samt tävlat i body building.

Min grundsyn kring träning är att den måste vara rolig och anpassad efter klienten och klientens livssituation. Med kunskaper inom anatomi, fysiologi, näringslära, kroppens hormonbalans samt erfarenheter från samtliga aspekter inom träning & hälsa så skräddarsyr vi tillsammans ett upplägg som ligger i linje med dina förutsättningar, din fysik och dina målbilder, med den största respekten för din hälsa & ditt välmående i grunden.

Med mig som din personliga tränare så kommer det inte bara att handla om fysisk träning. Vi kommer tillsammans även att fokusera lika mycket på den mentala träningen & utvecklingen, kosthållning samt lägga stor vikt vid den så viktiga återhämtningen, sömn & vila. En god hälsa handlar inte bara om timmen på gymet utan också om dygnets övriga 23 timmar och vi hittar gemensamt vägarna framåt på ett balanserat och strukturerat tillvägagångssätt.

Min verksamhet för personlig träning utgår ifrån Gymmet Stockholm på Årstaängsvägen 33 i Stockholm.

Tillgängliga träningstider

Måndag-torsdag 06.00-09.00 , 10.00-13.00 , 15.00-17.00 sista träningsstart 16.00

Lördag 07.00-14.00

Söndag 10.00-16.00

Entréavgift

Som min kund så betalar du ingen entréavgift när du tränar ihop med mig och skulle du trivas så pass bra på Gymmet att du vill teckna ett eget kort så får du som min kund 20% på priset.

Oavsett var du befinner dig i din träning, som nybörjare, motionär som vill ta ytterligare ett steg i utvecklingen eller om du vill ta din träning till ytterligare en nivå för att tävla i en gren, så tveka inte att kontakta mig för ett personligt möte och en kostnadsfri konsultation.[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”15″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Just another WordPress site